Over Voetbalitem

voetbalitem.nl Voetbalitem is gestart in 2015 met als doel om het gemakkelijk te maken om voetbalkleding, voetbalschoenen en accessoires te vinden en te vergelijken. Er zijn online heel veel verschillende voetbal gerelateerde webwinkels te vinden maar als je een artikel nodig hebt blijft het altijd een zoektocht om het juiste artikel te vinden. Op voetbalitem.nl vind je elke dag een actueel overzicht van alle aangesloten webwinkels. Het is dus niet langer nodig om te zoeken naar een artikel want als je het hier niet vind is de kans groot dat het niet te koop is.

Elke dag wordt het aanbod vernieuwd zodat altijd de juiste prijzen en artikelen te vinden zijn in het overzicht. Natuurlijk komen er ook regelmatig nieuwe artikelen bij en deze zijn te vinden in het overzicht van de nieuwe voetbalmode.

Door in te zetten op een enorm aanbod van populaire topmerken en merken van bekende ontwerpers is voetbalitem uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van mode in Nederland en België.

Het doel van voetbalitem.nl is om onze bezoekers een overzicht te geven van alle beschikbare mode van de bij ons aangesloten webwinkels en bij de beschikbare artikelen extra informatie te verschaffen zoals levertijd, kosten voor verzending, ervaringen van bezoekers die artikelen besteld hebben bij de verschillende webwinkels, beschikbare maten, kleuren en om tevens aan te geven waar deze artikelen voordelig te bestellen zijn of bij welke winkels er extra voordeel op de artikelen wordt gegeven.

IMGood is een commercieel bedrijf maar deze website is gratis te gebruiken voor onze bezoekers. voetbalitem.nl maakt omzet door het verkopen van ruimte voor reclame aan advertisers en comissie die we ontvangen voor het aanbieden van artikelen van derden.

Onze organisatie is onafhankelijk, de artikelen die op onze websites aangeboden worden zijn te koop in de bij ons aangesloten webwinkels. Onze bezoekers kunnen op verschillende manieren zoeken in de meer dan 2 miljoen artikelen die te vinden zijn op deze website. Zo is er een zoekfunctie aanwezig en ook is er een overzicht van de beschikbare categorie├źn en merken waar bezoekers eenvoudig een keuze uit kunnen maken.

Elke dag is ons team bezig om nieuwe artikelen, acties en aanbiedingen van diverse webwinkels onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Hoewel ons team dagelijks bezig is om onze inhoud actueel te houden kan het voorkomen dat er iets fout gaat of dat u ergens een opmerking over achter wilt laten. Neemt u dan contact op via ons contactformulier.

Bedrijven die willen samenwerken en hun artikelen ook te koop aan willen bieden via ons platform kunnen contact opnemen met ons team door een bericht achter te laten via ons contactformulier.