De Masita schoenentas is ideaal voor het vervoeren van voetbalschoenen naar de training of de wedstrijd. Het schoenentas is gemaakt van 100% Polyester. De afmetingen van de schoenentas is 38 x 18 centimeter en is verkrijgbaar in het blauw en in het zwart.

Schoenentas van Masita zwart (art.10572)

€ 10,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

De Masita schoenentas is ideaal voor het vervoeren van voetbalschoenen naar de training of de wedstrijd. Het schoenentas is gemaakt van 100% Polyester. De afmetingen van de schoenentas is 38 x 18 centimeter en is verkrijgbaar in het blauw en in het zwart.

Geslacht: dames
Kleur: zwart
Verzendkosten: € 6,95

Levertijd: Leverbaar binnen 4 a 5 werkdagen

Deel dit artikel:

Categorie: Sporttas
Merk: Masita
Kleur: zwart
Winkel: Sporthuis
Artikel: 10572

Recent bekeken:

Deze voetbalsporttas biedt eenvoudig gemak onderweg. Door de treksluiting kun je snel bij je spullen en je kunt 'm als schoudertas dragen of als rugzak.- Grote opening voor makkelijke toegang- Gemakkelijk te openen en sluiten met trekkoord- Draaglus bovenop- adidas-logo op de voorkant gedrukt
€ 14,95
De Adidas Tiro Linear Teambag Large sporttas is een grote tas met twee draagriemen en een verstelbare schouderband. De voetbaltas heeft een groot vak en een apart zakje in de tas, speciaal geschikt voor het opbergen van schoenen en natte spullen.- Twee vakken met ritssluiting- Een speciaal zakje voor schoenen en natte kleding- Twee draagriemen en een verstelbare schouderband- Materiaal: 100% polyester / 100% polyurethaan- Verkrijgbaar in het zwart en in het blauw- Grootte: 26 x 67 x 35cm (72,2 liter)
€ 39,95 € 35,96
10% korting
De Adidas Tiro Linear Teambag Medium sporttas is een grote tas met twee draagriemen en een verstelbare schouderband. De voetbaltas heeft een groot vak en een apart zakje in de tas, speciaal geschikt voor het opbergen van schoenen en natte spullen.- Twee vakken met ritssluiting- Een speciaal zakje voor schoenen en natte kleding- Twee draagriemen en een verstelbare schouderband- Materiaal: 100% polyester / 100% polyurethaan- Verkrijgbaar in het zwart en in het blauw- Grootte: 22 x 57 x 30cm (43,2 liter)
€ 34,95 € 31,46
9% korting
De Adidas Tiro Linear Teambag Small sporttas is een grote tas met twee draagriemen en een verstelbare schouderband. De voetbaltas heeft een groot vak en een apart zakje in de tas, speciaal geschikt voor het opbergen van schoenen en natte spullen.- Groot model- Twee vakken met ritssluiting- Een speciaal zakje voor schoenen en natte kleding- Twee draagriemen en een verstelbare schouderband- Materiaal: 100% polyester / 100% polyurethaan- Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren- Grootte: 20 x 47 x 25cm (25,7 liter)
€ 29,95 € 26,96
10% korting
Houd al je noodzakelijke spullen bij de hand in deze grote voetbalteamtas. Gemaakt van duurzaam polyester, met een handige, makkelijk te gebruiken opening, meerdere ritsvakken en een apart schoenenvak. Een schouderriem en dubbele handvatten bieden draaggemak onderweg.- Ritsvakje binnenin; Ritsvakken voorop en aan de kopse kanten; Schoenenvak met ventilatie- U-vormige opening voor eenvoudige toegang- Verstelbare schouderriem met verplaatsbaar kussentje- Twee handvatten met gevoerde greep- Print van 3-Stripes en adidas-logo-Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
€ 44,95 € 40,46
9% korting
Hou al je noodzakelijke spullen bij de hand in deze medium voetbalteamtas. Gemaakt van duurzaam polyester, met een handige, makkelijk te gebruiken opening, meerdere ritsvakken en een apart schoenenvak. Een schouderriem en dubbele handvatten bieden draaggemak onderweg.- Ritsvakje binnenin; Ritsvakken voorop en aan de kopse kanten; Schoenenvak met ventilatie- U-vormige opening voor eenvoudige toegang- Verstelbare schouderriem met verplaatsbaar kussentje- Twee handvatten met gevoerde greep- Print van 3-Stripes en adidas-logo- Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren
€ 39,95 € 35,96
10% korting