Stanno Liga II De Stanno Liga II is een uitstekende scheenbeschermer die zorgt voor een goede bescherming door middel van een harde kap rondom het scheenbeen. Eigenschappen van Stanno Liga II:  * voorzien van een harde kap voor een optimale bescherming.  * uitgerust met enkelbeschermers.  * de anatomische vorm zorgt voor een perfect draagcomfort.  * de binnenzijde is voorzien van een comfortabele soft foam.  * Maten: SR, JR, PUP, MiniKoop naast deze Stanno Liga II ook al uw keepersartikelen voordelig in onze shop. Ons assortiment bestaat o.a. uit keepershandschoenen, keeperskousen en keepersbroeken van alle top keepersmerken zoals Adidas, Reusch, Stanno en Uhlsport.Heeft u vragen over deze Stanno Scheenbeschermer? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

Liga II Oranje van Stanno (art.6877)

€ 10,50

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Stanno Liga II De Stanno Liga II is een uitstekende scheenbeschermer die zorgt voor een goede bescherming door middel van een harde kap rondom het scheenbeen. Eigenschappen van Stanno Liga II: * voorzien van een harde kap voor een optimale bescherming. * uitgerust met enkelbeschermers. * de anatomische vorm zorgt voor een perfect draagcomfort. * de binnenzijde is voorzien van een comfortabele soft foam. * Maten: SR, JR, PUP, MiniKoop naast deze Stanno Liga II ook al uw keepersartikelen voordelig in onze shop. Ons assortiment bestaat o.a. uit keepershandschoenen, keeperskousen en keepersbroeken van alle top keepersmerken zoals Adidas, Reusch, Stanno en Uhlsport.Heeft u vragen over deze Stanno Scheenbeschermer? Neem dan gerust contact (http://www.keepershandschoenen-shop.nl/contact/) met ons op.

Verzendkosten: € 3,95

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:


Merk: Stanno
Winkel: Keepershandschoenen-shop
Artikel: 6877

Recent bekeken:

Adidas Kaiser 5 liga. Een klassieke voetbalschoen die zijn naam waar doet.
€ 89,99 € 69,99
22% korting
--
€ 99,99 € 72,50
27% korting
--
€ 99,99 € 79,99
20% korting
Als deze schoen toch eens praten kon … Deze adidas Kaiser 5 is dé ultieme voetbalschoen voor heren met schroefnoppen heeft een glansrol gespeeld in enkele van de hoogtepunten in de voetbalgeschiedenis. Met zijn bovenwerk van volnerfleer en loopzool met schroefnoppen zal hij nog vele jaren geschiedenis blijven schrijven.- Bovenwerk van volnerfleer voor een comfortabel, zacht gevoel- Zachte en duurzame binnenvoering van kunststof voor zeer hoog comfort- Gestanste EVA binnenzool voor lichtgewicht comfort- TPU-loopzool met verwisselbare schroefnoppen voor grip op zachte en zeer zachte natuurlijke ondergronden
€ 100,00 € 85,00
15% korting