* Lange elleboogbeschermers  * Contrasterende design lijnen op de voorzijde  * Aansluitende elastische inzetstukken op de mouwen, om gemakkelijker aan te doen  * Ergonomische snit voor een perfecte pasvorm  * Reflecterende Uhlsport logo's op beide armen  * Geprint Uhlsport lettering LET OP: Er is een prijsverschil tussen de jeugdmaten en de seniormaten!

Tower GK Shirt LS Unisex | DISCOUNT DEALS zwart van Uhlsport | 52% korting. (art.15739)

€ 16,95 van € 34,95

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

* Lange elleboogbeschermers * Contrasterende design lijnen op de voorzijde * Aansluitende elastische inzetstukken op de mouwen, om gemakkelijker aan te doen * Ergonomische snit voor een perfecte pasvorm * Reflecterende Uhlsport logo's op beide armen * Geprint Uhlsport lettering LET OP: Er is een prijsverschil tussen de jeugdmaten en de seniormaten!

Geslacht: heren
Kleur: zwart
Verzendkosten: € 3,95

Levertijd: zie website

Deel dit artikel:

Categorie: Voetbalshirts
Merk: Uhlsport
Kleur: zwart
Winkel: Keepershandschoenen-shop
Artikel: 15739

Recent bekeken:

€ 49,95 € 42,50
15% korting
De Adidas Top 15 GK keepershirt lijn is gemaakt van een 100% polyester climacool materiaal. Het keepershirt heeft vullingen bij de ellebogen en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook bekende keepers dragen dit Adidas Top 15 GK keepershirt. KENMERKEN ADIDAS KEEPERSHIRT ONORE TOP 15 BRIGHT YELLOW Maten S | M | L | XL | XXL Kleur geel 100% polyester Climacool Elleboog bescherming
€ 68,00 € 34,95
49% korting