De Adidas Kaiser 5 Liga Black is het broertje van de Copa Mundial. Deze twee schoenen hebben nagenoeg hetzelfde design. Het houdt precies dezelfde klassieke look en behoudt nagenoeg hetzelfde comfortabele pasvorm.  Comfort:  De Adidas Kaiser 5 Liga maakt niet zoals de Copa Mundial gebruik van kangoeroe leer, maar er wordt volnerf leer gebruikt. Volnerf leer is een duurzaam leer, dat niet snel slijt. Door de comfortabele pasvorm en de ideale pasvorm is de schoen geschikt voor iedere voet.  Zool: Er zit een dikke maar redelijk flexibele zool in met 12 noppen. Door de positionering en de noppen krijg je meer grip en een betere stabiliteit op het voetbalveld. Hierdoor zijn deze schoenen uitermate goed geschikt voor medium en harde velden.  Kenmerken: Stevig en duurzaam volnerfleder12 noppen; meer grip en stabiliteitLichtgewicht zoolGeschikt voor medium en harde veldenUitstekende pasvorm*FG (Firm ground) schoenen zijn bedoeld voor medium tot harde grasvelden. Voor kunstgras raden wij AG (artificial grass) schoenen aan. FG (Firm ground) schoenen slijten sneller op kunstgras waardoor de fabrieksgarantie vervalt.

Kaiser 5 Liga zwart van Adidas | 37% korting. (art.2094)

€ 63,95 van € 100,00

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

De Adidas Kaiser 5 Liga Black is het broertje van de Copa Mundial. Deze twee schoenen hebben nagenoeg hetzelfde design. Het houdt precies dezelfde klassieke look en behoudt nagenoeg hetzelfde comfortabele pasvorm. Comfort: De Adidas Kaiser 5 Liga maakt niet zoals de Copa Mundial gebruik van kangoeroe leer, maar er wordt volnerf leer gebruikt. Volnerf leer is een duurzaam leer, dat niet snel slijt. Door de comfortabele pasvorm en de ideale pasvorm is de schoen geschikt voor iedere voet. Zool: Er zit een dikke maar redelijk flexibele zool in met 12 noppen. Door de positionering en de noppen krijg je meer grip en een betere stabiliteit op het voetbalveld. Hierdoor zijn deze schoenen uitermate goed geschikt voor medium en harde velden. Kenmerken: Stevig en duurzaam volnerfleder12 noppen; meer grip en stabiliteitLichtgewicht zoolGeschikt voor medium en harde veldenUitstekende pasvorm*FG (Firm ground) schoenen zijn bedoeld voor medium tot harde grasvelden. Voor kunstgras raden wij AG (artificial grass) schoenen aan. FG (Firm ground) schoenen slijten sneller op kunstgras waardoor de fabrieksgarantie vervalt.

Kleur: zwart
Verzendkosten: € 4,99

Levertijd: 1

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
48 40 402/3 411/3 42 422/3 44 442/3 451/3 46 391/3 431/3 482/3 


Merk: Adidas
Kleur: zwart
Winkel: Voetbalshop
Artikel: 2094

Recent bekeken:

Adidas Kaiser 5 liga. Een klassieke voetbalschoen die zijn naam waar doet.
€ 89,99 € 69,99
22% korting
--
€ 99,99 € 72,50
27% korting
--
€ 99,99 € 79,99
20% korting
Als deze schoen toch eens praten kon … Deze adidas Kaiser 5 is dé ultieme voetbalschoen voor heren met schroefnoppen heeft een glansrol gespeeld in enkele van de hoogtepunten in de voetbalgeschiedenis. Met zijn bovenwerk van volnerfleer en loopzool met schroefnoppen zal hij nog vele jaren geschiedenis blijven schrijven.- Bovenwerk van volnerfleer voor een comfortabel, zacht gevoel- Zachte en duurzame binnenvoering van kunststof voor zeer hoog comfort- Gestanste EVA binnenzool voor lichtgewicht comfort- TPU-loopzool met verwisselbare schroefnoppen voor grip op zachte en zeer zachte natuurlijke ondergronden
€ 100,00 € 85,00
15% korting