Kipsta - Voetbal - Sporttas - Trolley Sporttas Away 60 liter zwart/rood. Ontworpen voor: voetballers op zoek naar een tas om hun uitrusting gemakkelijk te vervoeren, dankzij de wieltjes (ook voor andere sporten).

Trolley Sporttas Away 60 liter rood van Kipsta grijsroodbordeaux (art.36020)

€ 59,99

VERGELIJKBARE ARTIKELEN MET KORTING:

Bekijk de Actiepagina

Kipsta - Voetbal - Sporttas - Trolley Sporttas Away 60 liter zwart/rood. Ontworpen voor: voetballers op zoek naar een tas om hun uitrusting gemakkelijk te vervoeren, dankzij de wieltjes (ook voor andere sporten).

Geslacht: heren ||dames ||jongens||meisjes
Kleur: grijsroodbordeaux
Verzendkosten: Gratis

Levertijd: 2-3 werkdagen

Deel dit artikel:

Beschikbare maten:
60liter 

Categorie: Sporttas
Merk: Kipsta
Kleur: grijsroodbordeaux
Winkel: Decathlon
Artikel: 36020

Recent bekeken:

Jouw AFC voetbaltas bestel je in de AFC Fanshop bij Voetbalshop. Dit is de AFC Rugzak. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.
€ 29,99
Jouw AVV Swift voetbaltas bestel je in de AVV Swift Fanshop bij Voetbalshop. Dit is de AVV Swift Rugzak. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.
€ 29,99
Jouw FCV Venlo voetbaltas bestel je in de FCV Venlo Fanshop bij Voetbalshop. Dit is de FCV Venlo Rugzak. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.
€ 29,99
Jouw HC&FC Victoria voetbaltas bestel je in de HC&FC Victoria Fanshop bij Voetbalshop. Dit is de HC&FC Victoria Rugzak. De voetbaltas heeft een duurzaam ontwerp dat is gebouwd om bestand te zijn tegen natte en droge omstandigheden. Meerdere compartimenten, inclusief een voorvak voor je bal, helpen je spullen veilig op en van het veld te houden. Het grote hoofdcompartiment kan je gemakkelijk afsluiten met twee ritsen. Aan de zijkant van de tas zit een gaasvak voor opslag van waterflessen. De gebogen schouderbanden en achterpaneel zijn opgevuld zodat je de tas comfortabel kan dragen. Achterzak heeft een vilten binnenkant voor opslag van telefoons of sleutels. De afmetingen van de voetbaltas zijn: hoogte 48 cm x breedte 35 cm x diepte 17 cm.
€ 33,00 € 29,70
12% korting