Voetbalsokken

Iedere voetballer heeft een aantal voetbalsokken in de kledingkast. Het is belangrijk dat voetbalsokken prettig zitten, omdat anders je voeten en tenen kunnen gaan irriteren. Bij deze we geven tips voor het aanschaffen van nieuwe voetbalsokken en hoe je ze het beste kunt wassen.

De kwaliteit van de voetbalsokken
In principe is de kwaliteit van de voetbalsok vaak wel goed, net als de meeste sportsokken. Ze gaan niet snel kapot en gaan meestal wel jaren mee. Er zijn natuurlijk wel enige verschillen tussen de beschikbare merken voetbalsokken. Hoe comfortabel een sok zit, hangt echter van de stof af. Daarom raden wij altijd aan om voor voetbalsokken te gaan die van Nylon gemaakt zijn. Deze stof rekt lekker mee en gaat vaak goed om de voet heen zitten. Of je nu op zoek bent naar roze voetbalsokken of witte voetbalsokken, op voetbalitem vind je ze allemaal.

Het wassen van voetbalsokken
Wij raden altijd aan om de sokken binnenste buiten te wassen op 60 graden te wassen. De voetbalsokken kun je prima met handdoeken en ondergoed mee wassen. Sinds de meeste amateurverenigingen tegenwoordig gebruik maken van kunstgras worden de voetbalsokken niet gauw vies meer. Wel raden wij aan om de rubberen kunstgraskorrels goed uit de sokken te kloppen, voordat je de kleedkamer bij de voetbalclub verlaat. Deze korrels zijn namelijk niet goed voor de wasmachine.

Voetbalsokken online kopen?
Goedkope voetbalsokken en goedkope voetbalkousen kun je prima online kopen. Het grote voordeel is dat de sokken meestal de volgende dag wordt thuis geleverd en dat je de sokken terug kunt sturen wanneer ze niet bevallen. De meeste webshops bieden het retourneren van de bestelling gratis aan. Het grote voordeel van het internet is dat de prijzen vaak lager liggen dan in een reguliere winkel. En dat is ook niet zo heel gek als je je bedenkt dat er minder personeel nodig is. Op voetbalitem.nl vind je elke dag een actueel overzicht van veel verschillende voetbalsokken voor dames, heren en unisex. Ook kun je via voetbalitem.nl goedkope voetbalsokken kopen met korting die kan oplopen tot wel 75%. Hou bij de aanschaf van nieuwe voetbalsoken ook altijd goed de Sale in de gaten want je kunt tijdens de Sale voetbalsokken kopen met een flinke korting!

Via onze website kun je genoeg leuke en comfortabele voetbalsokken tegen een goede prijs aanschaffen. Wij proberen altijd de beste deals op onze website te weergeven. Mocht je iets niet kunnen vinden, laat het ons dan weten. Elke dag hebben we een nieuw aanbod en iedere dag vind je de beste acties en aanbiedingen waarmee je extra voordelig voetbalsokken kunt aanschaffen.

Populaire merken voetbalsokken

De beste kwaliteit voetbalsokken kun je goedkoop kopen via voetbalitem.nl. Hier vind je alle populaire merken voetbalsokken zoals Nike, Adidas, Puma, Jako, Joma en verschillende andere. Natuurlijk vind je op voetbalitem niet alleen sokken maar ook alle andere voetbalkleding zoals, voetbalshirts, voetbalshoenen, voetbalshorts en accessoires.