Voetbalshorts

Bij een voetbaltenue hoort natuurlijk een voetbalshort. Deze shorts zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Hieronder lees je een aantal tips voor het aanschaffen van voetbalshorts.

Ga voor een elastische stof
Wanneer je voor een elastische stof gaat, zal je merken dat het bewegen makkelijker gaat. Dit komt omdat de stof van het broekje makkelijker meebeweegt met de bewegingen die je maakt. Hierdoor voel je je niet alleen bewegelijker, maar ben je het ook nog eens.

Ga voor een dunne stof
Een dunne stof heeft als voordeel dat het makkelijker mee beweegt. Een ander voordeel is dat de stof makkelijker op droogt, zodat het minder lang aan de waslijn hoeft te hangen. Dit betekent dat de stof minder water opneemt, waardoor het lopen niet perse zwaarder wordt na een flinke regenval.

Ga voor de juist pasmaat
Een voetbalshort moet niet te klein en niet te groot zijn. Wanneer het te klein is zal je merken dat het niet makkelijk mee beweegt en wanneer het te groot is draag je teveel stof mee (weegt zwaar), waardoor je minder makkelijk beweegt. Ook is het voor de tegenstander makkelijker om jou bij het voetbalshort vast te pakken. Dit zijn kleine dingen, maar details kunnen het verschil maken tussen winnen en verliezen.

Ga voor een merk
Er zijn genoeg voordelige voetbalshorts verkrijgbaar. Echter merk je groot verschil tussen de shorts van grote merken zoals Adidas en Nike en andere minder bekende merken. Daartegenover staat wel dat je vaak meer geld moet neerleggen. Als je goed zoekt zijn er altijd wel afgeprijsde voetbalbroekjes beschikbaar. Deze voetbalshorts zijn dan vaak een seizoen eerder uitgebracht, waardoor ze goedkoper aangeboden worden.

Via onze website kun je ook hele voetbaltenues bestellen. Deze tenues bestaan uit een voetbalshirt en een voetbalshort in dezelfde stijl.

Populaire merken voetbalshorts

Op zoek naar goedkope voetbalshorts? Op voetbalitem.nl vind je elke dag een actueel overzicht van de laatste nieuwe voetbalshorts van heel veel verschillende merken. Populaire merken voetbalshorts zoals Nike en Adidas zijn ruim aanwezig. Ook geven we duidelijk aan op welke items er elke dag extra korting zit zodat je zeker weet dat je nooit teveel voor een artikel betaalt.

In ons merkenoverzicht vind je alle populaire merken die voetbalshorts verkopen voor zowel dames, heren, jongens, meisjes als de unisex vind je hier een ruim assortiment voetbalshorts in alle maten. Let tevens goed op de aanbiedingen want de voetbalshorts korting kan oplopen tot wel 75% tijdens de sale.

Maar neem ook eens een kijkje tussen onze overige categorieën. Zo vind je ook heel veel koopjes bij de voetbalshirts en kun je voordelig voetbalschoenen kopen

.