Adidas Beau Jeu Euro16 voetbal kopen

Adidas heeft ook dit jaar weer de voetbal gemaakt die gebruikt wordt op het EK 2016. Sinds 1970 maakt Adidas al de officiële wedstrijdballen. Adidas heeft deze voetbal de naam "Fracas" gegeven. Op de bal staan een aantal rood-zwarte strepen die 3d patronen moeten voorstellen. Op de bal staan ook de naam Fracas en het Euro 2016 logo afgebeeld. De bal zelf is wederom innovatief door gebruik te maken van de beste materialen en een design wat lijkt op de Brazuka WK bal. De nieuwe bal is kwalitatief een stuk beter dan de oude.

adidas Beau Jeu Euro16 voetbal
adidas Beau Jeu Euro16 voetbalAl sinds 1970 is Adidas de officiële partner van de FIFA en sinds 1970 levert Adidas dan ook de wedstrijdballen. De door Adidas gemakkte voetballen zijn altijd innovatief en gemaakt met als doel om de spelers de best mogelijke ervaring te bieden tijdens de belangrijke wedstrijden. Het is Adidas echter niet altijd gelukt om kwalitatief hoogwaardige ballen te leveren. Want enkele jaren geleden werd er veel geklaagd over de ballen die een afwijking hadden en zwabberden in de lucht. Dit jaar zijn de spelers echter zeer tevreden.

Er worden 2 verschillende voetballen gebruikt tijdens de wedstrijden. Tijdens de poule wedstrijden worden de "Beau Jeu" ballen gebruikt. Maar vanaf de kwartfinales wordt er overgeschakeld op de "Fracas" bal. Deze bal zal, anders dan de voorgaande jaren, ook gebruikt worden tijdens de finale.

De Beau Jeu voetbal is inmiddels te koop. Zo kun je de officiële Adidas Beau Jeu voetbal kopen voor €139,99. Ook is er een replica Adidas Beau Jeu voetbal te koop voor €24,99.

Bestel dit artikel    

Categorieën: Voetbal
Merken: Adidas

KORTING: